Domov > Regionálne súťaže

24.02.2009 | SITA | Basket portál - Slovenské súťaže

Na levickú lavičku opäť Ristanovič

LEVICE 24. februára (SITA) - Na lavičku extraligového basketbalového klubu Astrum Levice sa po vyše dvoch mesiacoch vracia Dragan Ristanovič. Doterajší hlavný kormidelník tímu levických mužov Peter Kováčik, ktorý krátko pred Vianocami vystriedal pri A-tíme Ristanoviča, zamieri späť na lavičku družstva kadetov. Informoval o tom na internetovej stránke klubu levický prezident Miroslav Gažo. "Poprosil som pána Kováčika, ktorý úspešne pôsobil v našom klube ako mládežnícky tréner, aby mi pomohol s riešením vzniknutej situácie a zvážil možnosť návratu na stoličku, kde bol veľmi úspešný. Ďakujem, že ma pozorne vypočul, pochopil a hlavne svojím súhlasom podporil. Pán Peter Kováčik bude opäť viesť družstvo kadetov. Extraligový tím bude trénovať pán Ristanovič, ktorý sa po krátkej prestávke vracia do nášho klubu. Vysvetlenie zmien aspoň v takomto rozsahu považujem za nutné a verím, že rozumní fanúšikovia pochopia, že náš klub nie je len extraliga," uviedol vo svojom pondelkovom vyhlásení M. Gažo.
Levičanom sa po postupe medzi najlepšiu šestku v nadstavbovej časti extraligovej súťaže nie veľmi darí. Z ostatných piatich stretnutí dosiahli iba jedno víťazstvo a naposledy vysoko prehrali v Spišskej Novej Vsi (68:99). V tabuľke im patrí 5. priečka s bilanciou 13 víťazstiev - 13 prehier o skóre práve pred Spišiakmi.

© 2002, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.
 


spankbang